Grasfuif

Het laatste Grasfuifnieuws

DE PROMOVIDEO IS UIT!

22/12/2023

DJ Oulle

HUIS-DJ op zaterdagavond!


DJ Oulle is al lang geen onbekende meer in de Maaskant. Hij speelt namelijk al 30 jaar lang het dak eraf op allerhande feesten. Bereid je voor op toffe muziek: après ski, house, retro... geen stijl die niet de revue kan passeren maar 1 ding is zeker: AMBIANCE ZAL ER ZIJN!

30/11/2023

JOHN TANA

Artiestenavond - Zaterdag

John Tana is opgegroeid in een gevaarlijke wijk in het noorden van Marseille. Al op jonge leeftijd zocht hij zijn toevlucht in de criminaliteit, maar beslist, jaren later, het roer om te gooien. John Tana begon als muzikant in 1989 in Maastricht. Zijn eerste Frans geïnspireerde nummers werden grote hits. De muziek van John Tana weerspiegelt zijn gevoel, en gaat door merg en been. In zijn nummers neemt John je mee naar zijn emotionele, maar gevaarlijkeverleden.

05/11/2023

DJ TOVO TRIX

In '96 gebeten op 16jarige leeftijd door het mixen van muziek. Na een paar jaar vooral oefenen op mijn kamer kreeg ik de kans in '99 mij te bewijzen op een selectie van topradio. De drie beste kregen de kans om in het Karrewiel Hoeselt te gaan draaien, ik was daarbij en dit werd tevens mijn eerste set in een club. De komende jaren draaide en presenteerde ik voor Topradio, als DJ David, werd ik regelmatig gevraagd voor guestsets in clubs en fuiven in en rond St truiden waar ik afkomstig van ben zoals the Roots, Bar a Bar ,Montini, de Pub, De Bink.....2005 kreeg ik de kans me te bewijzen in de Afterclub Outline te Diest door testsets te draaien op de nieuwe opening, die kans greep ik met twee handen en werd uiteindelijk deel van de crew. Een crew om u tegen te zeggen, mannen met toen al een serieus palmares achter hun naam; DJ Jean, Jurgen, Ritchie, Jimmy Goldsmith, Redhead,...... Nog veel bijgeleerd, ook een half jaar op zondag back to back gedraaid met Jimmy, vinyl, de eerste cd's spelers, .....en zo won ik meer en meer mijn eigen plekje in de club, mijn eigen stijl en veranderde mijn DJ naam naar Tovo Trix. Die naam kwam er omdat er in Illusion al een DJ David was en we geen verwarring wouden zaaien maar vooral 

originaliteit naar buiten wouden brengen. Zo was ik de komende drie jaar zo goed als ieder weekend meermaals achter de decks te vinden met de stijlen, groove, classix, retro, progressive,tech en minimal house, mash ups, bootlegs,.....afhankelijk welk moment ik draaide. 2007 werd ik ook nog resident op zaterdag van Club Barocco in Luik en draaide ik als guest nog regelmatig in en rond St truiden, de playgrond werd per jaar meer en meer uitgebreid en tot op vandaag kan ik zeggen dat ik ook gevraagd werd voor de Reflex, Myo, Space on Tour, The Loft/Factory, Lazzurra, Relax festival, Xbit, MC Queen, Bootlegs, Focus, Bekaf,......en verschillende locale fuiven. Muziek is al meer dan 25jaar de rode draad in mijn leven en dat zal het ook altijdblijven.

05/11/2023

22/10/2023

De eerste artiest is...

ERWIN


We mogen onze eerste bevestigde artiest aankondigen en het is direct al een klepper van formaat. Erwin komt de tent nog eens op zijn kop zetten met een selectie uit al zijn hits. Ongetwijfeld gaan er weer polonaises doordetentop!

22/10/2023

GEMENI

&

JESS

VRIJDAGAVOND

DJ-DUO

De liefde voor muziek heeft Tom A.K.A. Gemeni en Jess letterlijk samengebracht. Wekelijks genoot Jess op de dansvloer van de setjes van Gemeni en viel uiteindelijk voor zijn charmes.
Gemeni leerde Jess de kneepjes van het vak, gaf zijn 12-jarige ervaring door aan haar en al snel was er sprake van een dj-duo!


Gedreven door de passie voor muziek draaiden ze inmiddels samen op vele momenten achter de Dj-booth, voor een even enthousiastpubliek!